Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatom Önöket, hogy közjegyzői irodám közjegyzői szolgálatom megszűnésével 2022. április hó 30. napján megszünteti az ügyfélfogadást.
Tartós helyettesemnek a Budapesti Közjegyzői Kamara dr. Harangi Edina Budapest XI. kerület 3. számú székhelyre kinevezett közjegyzőt rendelte ki.
Elérhetősége 1114 Budapest, Fadrusz utca 18. 3. emelet 5. szám., telefon: +36-1/613-6011, +36-1/615-0828, e-mail: harangi@mokk.hu; Web: https://harangi.kozjegyzok.mokk.hu.

Kérem, hogy 2022. május 01. napjától a folyamatban lévő eljárásokban Kolléganőmet keressék!

Eddigi együttműködésüket ezúton is köszönöm!

Tisztelettel:

dr. Farkas Tamás
közjegyző

 A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 285/2020. (VI. 17.) Korm. rendelet alapján kérem, hogy az irodába érkező ügyfelek az alábbi szabályokat tartsák be:

– Kérjük, a megbeszélt időpontra pontosan érkezzenek, kísérő személyt csak akkor vegyenek igénybe, ha ezt állapotuk indokolja. A közjegyzői irodában az ügyfeleken kívül más nem tartózkodhat. Ne hozzanak magukkal gyermeket!

– Köhögnek, betegek, vagy a koronavírus bármely tünetét tapasztalják vagy tapasztalták magukon (pl. magas láz, izomfájdalom, száraz köhögés, hasmenés, bőrszárazság, stb.), illetve 14 napon belül járvánnyal sújtott területen jártak, vagy kontakt személyük járt ott, halasszák el a megjelenést, egyidejű tájékoztatásunk mellett. Ha valaki mégis betegen jelenik meg, az irodát haladéktalanul el kell hagynia.

Irodánkban orrot és szájat eltakaró védőmaszk használata kötelező, hozzanak magukkal, és azt a közjegyzői irodában való tartózkodásuk teljes ideje alatt viseljék. Védőmaszkot beszerzési áron tudunk ügyfeleink részére biztosítani.

– Ha megérkeznek, kérjük csengessenek, beengedik Önöket. Megérkezés után a fertőtlenítő használata kötelező, ezt biztosítjuk.

– A fertőzésveszély csökkentése érdekében kérjük készpénz helyett bankkártya használatát.

 

Megértésüket köszönjük.

dr. Farkas Tamás
közjegyző